Bokningsinformation

Prime Time - vad är det?

De mest attraktiva starttiderna kallas prime time. Det är alltså de tider som oftast bokas upp först. För att alla medlemmar ska få samma möjlighet att utnyttja dessa tider, styr vi det med samtidiga bokningar.

Prime Time - vilka starttider är Prime Time?

Måndagar -Torsdagar: 10:00-11:00

Fredagar: 12:00-14:00

Helger: 09:00-13:00

Ankomstregistrering - varför är det viktigt?

Vår största tillgång på klubben är våra starttider, vilket är viktigt att värna om. Att inte utnyttja sina bokade tider, leder till sämre tillgänglighet, vilket i sin tur drabbar övriga medlemmar och att vi kan gå miste om potentiella greenfee intäkter. Långsiktigt är inte det hållbart, med tanke på den resa vi ska göra med att utveckla klubb och bana kommande år.

Ankomstregistrering sker antingen direkt i appen eller på plats i receptionen. Personlig ankomstregistrering gäller, d.v.s. man kan inte anmäla en hel boll själv. Du kan ankomstregistrera dig i appen när du är inom 500 m från klubbhuset. Dock tidigast 30 minuter innan din starttid.

Digitala scorekort & registrera runda

Ni kan få digitalt scorekort till OnTag-appen. Just nu får ni komma in till receptionen och be om ett digitalt scorekort, så skickas det till din OnTag-app. När rundan är klar kan du välja att registrera rundan till mingolf.se från OnTag-appen.

Ett annat alternativ är att ni manuellt registrera rundan i efterhand på mingolf.se.

Betala för sin gäst - varför?

Sweetspot har som många andra bokningssystem att personen som gör bokningen också är ansvarig för bokningen, det är framförallt viktigt när det kommer till betalningar. En bokare är ansvarig för bokningen, och också att betala för det som kostar i den bokningen.

Fördelen är att det alltid finns en ansvarig för alla bokningar, vilket kommer leda till mindre antal no-shows (spelare som inte dyker upp till sin tid), vilket i sin tur skapar ökad tillgänglighet för er medlemmar.

Det innebär också att om en bokningsägare vill avboka sig själv så kommer alla spelare i bokningen avbokas, någon av de andra spelarna får då göra en ny bokning med rätt deltagare om de vill spela. Det blir då den spelaren som är bokningsägare för den nya bokningen.

Betalningsförfarande

När du betalar för din gäst eller din golfbil blir pengarna reserverade på ditt bankkort. Hur lång tid det tar innan pengarna dras från ditt bankkort är beroende vilket typ av kort du använder. Majoriteten dras inom 2 dagar, men det kan ta längre eller kortare tid.

Skulle du välja att avboka din starttid, så blir pengarna återbetalade automatiskt. Pengarna kommer in på ditt konto inom 3-4 dagar, återigen beroende på hur effektiv din bank är i att hantera återbetalningar.

Boka golfbil - hur gör man?

När du lagt in alla spelare i din bokning, så kan du även lägga till golfbil. Följ länken för hur man lägger till en golfbil

Skapa Sweetspot-konto

För att kunna boka och dra nytta av ditt medlemskap, måste du skapa ett Sweetspot-konto.

Du laddar ner den senaste versionen av Sweetspot-appen här:

För att skapa konto gör du följande:

1. Gå till  Sweetspot-appen webbokningen (går även att göra i Sweetspot-appen)
  • Tryck på Logga in/skapa konto
  • Fyll i:
    • Lösenord
    • Förnamn
    • Efternamn
  1. KOPPLA DITT GOLF-ID (med mingolf.se)

Mer detaljerade instruktioner hittar du här: