Bokningsregler

Bokningsregler 2021

• Bokning av starttid på Haninge GK:s 18-hålsbana kan göras vardagar mellan kl. 08:00 och 20:00.
  • Bokning av starttid på Haninge GK:s 18-hålsbana kan göras helger mellan kl. 06:00 och 20:00.
  • Bokning av starttid på Haninge GK:s 9-hålsbana kan göras mån-sön mellan kl. 06:00 och 20:00.
  • Spel på hål nummer 10 får endast ske i tillåtelse av receptionen.
  • Medlemmar och gäster kan som max ha 3 tider varav 1 primetime bokade samtidigt. Vid högt bokningstryck förbehåller sig klubben rätten att sammanföra 1/2/3-bollar till 4-bollar.
  • Tävlingar räknas inte som en "starttid".
  • HCP-gräns 18-hålsslingan, max 144 i bollen.
  • HCP-gräns 54,0 på 9-hålssingan (Fadderrunda bokas via reception)

Incheckning/betalning

• Incheckning av samtliga spelare i bollen skall ske.
  • Incheckning görs i receptionen eller via appen sweetspot. Man kan endast ankomstregistrera sig själv.
  • Avbokning av starttiden skall ske så snart det är möjligt men senast 3 timmar innan.
  • Avbokning senare än 3 timmar innan resulterar i en no show avgift.
  • Vid händelse av frost eller andra väderförhållanden som resulterar i att banan blir avstängd avbokas och utgår bokade tider. Ombokning i mån av plats. (Tiderna flyttas alltså inte fram)

Ordningsregler

• Respektera starttidsintervallen, 10 minuter, det är absolut förbjudet att gå ut före en bokad tid!

No show senast 3 timmar innan starttid

• Medlem som inte dyker upp till sin bokade starttid eller missar att ankomstregistrera sig ådrar sig en ”no show” vilket resulterar en faktura på 200 kr som går oavkortat till juniorverksamheten.