Golfens Dag 20 maj 2017

20 maj 2017

Golfens dag på Haninge Golfklubb blev en succé

Golfens dag som klubben genomförde tillsammans Targa Florio Svecia blev en succé med närmare 2 000 besökare. Under dagen var det möjligt att prova på golf, träffa våra instruktörer och tränare och delta i olika tävlingar vilket resulterade i flera nya medlemmar och en rad anmälningar till nybörjarkurser.

I år skedde Golfens dag i samarbete Targa Florio Svecia som gjorde att det under dagen fanns närmare 100 häftiga fordon att titta på vid Årsta slott. Där fanns det också möjligheter att flyga med helikopter, lyssna på orkester, se uppträdande av ”Pippi Långstrump”, hunduppvisningar, rida ponny, köra radiostyrda bilar samt godisregn för barnen.

Nedan kan du se bilder från arrangemanget.

Vi vill också rikta ett stort tack till alla anställda och medlemmar som ställde upp och gjorde denna dag till en succé!

Sture Fastén, Robert Noord och Henrik Sandell

Styrgruppen för Golfens dag på Haninge GK