Haninge GK

Vid Årsta Slott

GOLFVECKA den 26 juni – 30 juni 2018

Haninge GK inbjuder till Golfvecka med olika tävlingar fantastiska prisbord, roliga aktiviteter samt gemensamma festligheter efter några av veckans tävlingar.

Ett års fri spelavgift till ett värde idag av 5 900 kr på Haninge GK!

Lottas ut på fredagens och lördagens startkort och kan endast utnyttjas av medlem med giltig aktie Haninge GK AB.

Greenfeekostnad: gäster

Tisdag 26 juni – lördag 30 juni: 200 kronor/person och dag. Samling för information ca 45 minuter innan respektive start/dag.

Greenfeekostnad: medlemmar.

Haninge Golfklubbs medlemmar betalar greenfee enligt klubbens medlemsregler.

Adam&Eva 26/6

Ansv: Damkommittén

Par tävling (herre & dam)

Irish greensome

Sponsor: Adidas & City Gross

Kanonstart 12.00

Från 18:00 Räkfrossa exkl. dryck.

Prisutdelning i samband med maten

Som serveras i slottet.

Prisbord från Adidas & City Gross

Pris: 300: -/deltagare inkl. räkfrossa

Bindande anmälan.

Max startande, 72 par.

Endast matgäst 150:-/person

Golf & More´s Mauritiusresan 27/6

2-manna scramble, 3 par går vidare från varje delevent ( 20 st ) Från April till September med Finalen på Salems GK den 24 September.

Prisbord i finalen:
1:a pris : 2 personer vinner en resa till Mauritius: 6 dagar. 3 nätter på 5* Belle Mare Plage och 3 nätter på 5* Le Prince Maurice (del i dubbelrum) inkl frukost och middag (halvpansion), obegränsat med golf på hotellets golfbanor, inkl flyg.

2:a pris : 2 personer, 5 nätter på Resort National golf Klaipeda Lituen inkl hotel, frukost och 4 rundor golf, inkl flyg.

3:a pris: 2 personer, golfpaket för 2 personer inkl. resa t/r med Eckerö linjen, 2 dagars greenfee på Ålands golfklubb samt 2 nätter på hotell med frukost.

Extra tävling : Hole in one på alla par 3 hål, pris flyg och hotell för en person till Bangkok ( 100 kr per deltagare och tävling)

Barncancerfonden 28/6

Torsdagen den 28 juni 2018 :

Ansv: Tävlingskommitté

På Haninge GK, Poängbogey

Hela dagen går till

barncancer fonden.

Kanonstart Kl. 08:00

Prisutdelning direkt efter tävling.

Prisbord från ICA Maxi, Fexet,

Berner Montageteknink & Adidas

HIO pris: Gör en HIO på röd 8 och få ett sovrumsgolv inlagt. + extra priser på samma hål.

Pris 100: -/deltagare. Hela startavgiften går oavkortad till barncancerfonden.

Länna Sport Golf Open 29/6

Fredag den 29 juni 2018

Ansv. Tävlingskommittén.

18-hålstävling Slag golf

2 herrklasser:

+8 – 15,0 & 15,1 – 36,0

1 damklass:

+8 – 36,0

Kanonstart fredag kl. 08,00

Pris 250: -/deltagare

Prisutdelning c:a kl. 15,00

Max startande 134

Länna Sport Golf Open #Beginner" 29/6

LÄNNA SPORT GOLF OPEN ”Beginner”.

Fredag den 29 juni 2018

Nybörjar tävling

9-hålstävling, poäng bogey blå slinga

Med hjäp från Lasse

Kanonstart fredag kl. 11:00

Prisutdelning c:a kl. 15,00

Start avgift 0: -

Max startande 50 personer.

HusmanHagberg Golf Classic 30/6

HusmanHagberg Golf Classic 2018

Närmast hål-tävling, längsta drive-tävling, närmast rep-tävling med mera…..

I samarbete med mäklarföretaget HusmanHagberg Haninge/Västerhaninge anordnar vi en Partävling för 2-mannalag över 27 hål Lördagen den 30 Juni.

Prisbordet serverar ett bruttovärde på över 50 000 kronor med bl.a. 2 utlandsvistelser, 1 för vinnande lag och 1 utlottning för alla spelande lag till med flyg ,boende, greenfee etc. (pristagarna, I laget måste minst en vara på plats, om ej går priset till nästa pristagare/lag, för att deltaga i utlottningen måste minst en av lagspelarna vara på plats och även lämnat sina bägge e-post adresser på score kortet).

HusmanHagberg Golf Classic HIO Challenge. Hole In One tävling i tävlingen där du satsar 100 kr individuellt (kontant, Swish eller i kassan) och därmed deltar i 4 olika utmaningar:

1. Gör en HIO och du vinner fina priser till  (värde 40.000:-) Säng från Sovkoncept i Bromma och ett järnset från Cobra.

2. Närmast hål-tävling, Vinnaren får ett fint pris.

3. Lotten, går allt lite sämre på korthålet har du ändå chans till ett fint pris vid prisutdelningen som lottas ut.

4. Gör en HIO på röd 8 och vinn ett nylagt sovrumsgolv, + andra tävlingspriser på samma hål.

Utöver ovan finns det fina priser för bl.a. följande kategorier: närmast hål-tävling, längsta drive-tävling, närmast rep-tävling samt massa andra roliga aktiviteter med mera. Cobra sponsrar även med utlottningsbord av bagar och klubbar till värde av totalt 10.000 kr.

Cervera sponsrar med priser på närmast hål tävlingen för både herr och dam.

Cervera sponsrar även med priser på longest drive tävlingen för dam och herr.

Cervera sponsrar dessutom med priser på närmast rep tävlingen för dam och herr.

Datum:  Lördag 30 Juni 2018

Start: 09:00, Kanonstart

Spelform:  2-mannalag bäst boll, scramble &Greensome

Max antal: 150 Lag (300 personer)

Tävlingsavgift: 450 kr per person (900 kr per lag) i priset ingår en Puma piké till ett värde av 500:- och mat i slottet per spelare.

Tävlingsgreenfee:  200 kr (Haninge Golfklubbs medlemmar betalar greenfee enligt klubbens medlemsregler)

Öppen för: Alla klubbar, max hcp 36. EGA Exakt Tävlingshandicap krävs, åldersgräns 18 år, spel i lag med målsman tillåtet om man är under 18 år. Anmälan: Senast onsdagen den 27e juni via Min Golf eller receptionen (lag). Först till kvarn gäller.

Frågor: Kontakta receptionen 08-500 328 50 eller Tävlingsledaren.