Golfkul

Anmälan öppen för sommarträningen

Golfkul för barn 4-6 år på Haninge GK 2019

Träningstillfällen: Vecka 19 startar vi vår träning på Haninge GK.

Ni kan välja mellan tisdag, onsdag och torsdag.

Träningsveckor

Vecka 19-24 och vecka 33-35

Tid: kl 17-17.45

Detta är kanske ditt första möte med golfen, här leker vi och utvecklar grunderna för golf spelet.
Det är vår första träningsgrupp för barn på Haninge GK. Ålder i golfkul gruppen är 4-6 år, både pojkar och flickor. Träningen bedrivs av våra utbildade ledare, den bygger på att precis som det låter att ha riktigt kul. Både medlemmar och icke medlemmar är välkomna. Inga förkunskaper behövs och utrustning finns att låna för de som inte har.

Syfte: Ha roligt, träna på att få bollen i hål samt grunderna i sving och närspel genom övningar och lekar.   Golfkul ska vara roligt, lättsamt och enkelt med mycket lek då vi lär ut golfens grunder.

Nu har det blivit dags att anmäla sig till sommarträningen på Haninge Golfklubb.

Kostnaden är  995 kr OBS! alla får en faktura från golfklubben via mail. Därför är det viktigt att ni får med alla uppgifter i anmälan!

OBS! uppge namn med personnummer plus 4 sista siffrorna, Träningsdag, adress, ålder, telefonnummer och en email adress för kontakt.

Anmäl dig Via mail till lars.bjurstrom@pgasweden.com (glöm inte att skriva vilken träningsdag ni önskar)

Ansvariga tränare för Golfkul: Linus Carlsson, Johanna Hammargren, Hanna Lundqvist,  Lars Bjurström och Adam Adolfsson

Vi ser fram emot att få träffa er alla.