Golfkul

Träningstillfällen:

Onsdagar kl 17-17:45

Vecka 19-23 och 33-36.

Detta är kanske ditt första möte med golfen, här leker vi och utvecklar grunderna för golf spelet.
Det är vår första träningsgrupp för barn på Haninge GK. Ålder i golfkul gruppen är 4-6 år, både pojkar och flickor. Träningen bedrivs av våra utbildade PGA Tränare och ledare, den bygger på att precis som det låter att ha riktigt kul. Både medlemmar och icke medlemmar är välkomna. Inga förkunskaper behövs och utrustning finns att låna för de som inte har.

Syfte: Ha roligt, träna på att få bollen i hål samt grunderna i sving och närspel genom övningar och lekar.   Golfkul ska vara roligt, lättsamt och enkelt med mycket lek då vi lär ut golfens grunder.

Nu har det blivit dags att anmäla sig till sommarträningen på Haninge Golfklubb.

Kostnaden för sommarträningen är  850 kr OBS! alla får en faktura från golfklubben hemskickad. Därför är det viktigt att ni får med alla uppgifter i anmälan!

OBS! uppge namn med personnummer plus 4 sista siffrorna, adress, ålder, telefonnummer och en email adress för kontakt.

Anmäl dig till lars.bjurstrom@pgasweden.com senast fredagen den 5 maj  för att vara säker på att få plats

Om du har några frågor är du välkommen att ringa eller maila till mig.

Ansvarig tränare för Golfkul: Lars Bjurström

Vi ser fram emot att få träffa er alla.

Anmälan: