Pontus Stjärnefeldt

Hej!

Mitt namn är Pontus Stjärnfeldt och jag är sedan 2012 medlem på världens bästa golfklubb, Haninge GK. Jag är professionell golfspelare och utbildad tränare (TAU - Tränarassistensutbildningen). Under mina 3 år som proffs har jag bland annat spelat på Nordic leuge, där jag sommaren 2018 tog hem första platsen på en tävling i Norge.

I sommar kommer jag kombinera min egen golfsatsning med att vara golftränare på Haninge. Det ska bli jätteroligt att få dela med mig av den erfarenhet jag hittills samlat på mig i min golfkarriär till alla golfälskare ute på klubben. Jag ser även fram emot att få hjälpa/ coacha våra juniorer till att bli ännu bättre golfare för att sen se dem tävla.

Carina Gustavsson

Hej!

Jag är född och uppväxt i Sundsvall där jag började spela för Sundsvalls Elitlag och därefter Timrås Elitlag. Jag spelade många år på Telia Tour för att senare flytta till USA där jag tog min 2-åriga instruktörsutbildning  på PGCC, Professional Golfers Career College,  Jag spelade även på touren i USA i 6 år. Ladies Challenge Tour och Future Tour och parallellt med detta arbetade jag som privat instruktör.
Själv hade jag en tränare som heter Gordie Severson och som även tränat Helen Alfredsson ett tag samt att jag hade förmånen att få lite lektioner med Paul Azinger.

När jag fick avbryta min egen spelar satsning pga skador la jag golfen helt på hyllan några år för att sedan sakna den för mycket och började då jobba som pro åt Golf Plaisir och var och är stationerad på många olika orter i Spanien, Portugal, Grekland, Bulgarien, Marocko m.m.
Arrangerar och åker också på träningsresor samt jobbar med Svensk Golf och deras arrangemang samt resor och har jobbat på Smådalarö som Pro.
Det är med stor glädje jag nu ska bli en del av Haninge GK och ser fram emot att träffa er på det gröna!