Ankomstregistrering och hyrvagnar

Ankomstregistrering

Bra jobbat alla medlemmar! I år har no show antalet minskat kraftigt! Men, det finns fortfarande lite kvar att förbättra. Har man som medlem bokat in gäster efter öppettider i reception, räcker det med att medlemmen ankomstregistrerar sig själv på appen. Vi förstår att inte alla gäster vill ladda ner sweetspot så därför räcker det med er medlemmar.
Som medlem blir man fakturerad 200 kr som går till juniorverksamheten om man inte dyker upp till sin starttid eller missar att ankomstregistrera sig.

Stort tack till alla er som hjälper oss att vara golfvärdar/kontrollanter. Detta hjälper oss att hålla koll på både ankomstregistrering, tjuvspel och att folk håller sina tider.

Hyrvagnar

Inför året köpte vi in 80 st nya fina hyrvagnar. Nu redan efter en månads tid saknar vi redan 15 styckena klykor till vagnarna. Det kostar 50 kr per gång att hyra en vagn och det är ej tillåtet att ta med sig klykor hem. Jättetråkigt när vi har vagnar kvar men kan inte hyra ut dom för att folk tagit med klykor hem, lämna tillbaka genast.