Information bokning

Bokningsinformation

Vi har fått några frågor om varför vi gjort bokningen till 2x 9-hål. Här kommer en liten förklaring varför:
Vi har många medlemmar som fortfarande vill spela endast 9-hål, inte bara våra 9-hålsmedlemmar utan även 27-hål fulltid och vardag. På så sätt vi gör nu får man möjlighet att spela både 9-hål och 18-hål. Skulle vi endast ha en 18-hålsbokning kommer det både bli väldigt fullbokat och dessutom många som hoppar av efter 9 hål. Då kommer alltså 9 hål gå till spillo och det kan vi inte riskera nu när vi är många medlemmar som ska tampas på 18-hål.

Som vi gått ut med tidigare så vet vi fortfarande inte hur medlemskap och bokning kommer se ut till nästa säsong. Vi kommer att utvärdera hur hösten går och i god tid kommer vi gå ut med hur medlemskap och bokning ska fungera till nästa säsong.

Har du idéer eller synpunkter får du gärna maila eller ringa till kansliet.