Information till medlemmar

Fredagen den 10 april 2020 Öppnar vi 9-hål och Range

Shopen, Rangen och Kiosken öppnar 09:00

Banan ”Blå slinga” öppnar 10:00 bokas på www.mingolf.golf.se ”endast för medlemmar”

Igår öppnade vi Äntligen bokningen för säsongen 2020 och inom loppet av 5 min var nästan hela fredagen uppbokad. Idag har Linus & Isac jobbat med att klippa tee:s och Hasse och Johan för att få igång bevattningen av banan.

På torsdag kommer vi att försöka färdigställa rangen för att kunna öppna den på fredag.

Vi har som mål att senast öppna hela anläggningen som tidigare år månadsskiftet april-maj.

Allt runt banan är inte klart men detta har vi nog överseende med.

Kiosken kommer att öppna klockan 09:00 på fredag

COVID-19

Vill att vi golfare ska iaktta försiktighetsprincipen gällande den nuvarande epidemin genom att hålla lämpliga avstånd mellan varandra samt att inte golfa om man inte är fullt frisk. Se vår hemsida hur ni ska agera gällande COVID-19.

Städdagen inställd

Städdagen ställer vi in pga. COVID-19 och planerar för att ha en hösstädning istället.

Hur blir det med banarbetare under året

Vi fick under helgen ett glädjande besked att fem banarbetare kommer till oss under nästa vecka om inga nya beslut kommer angående COVID-19.