Ny tidsbokning gällande fr.o.m 2 augusti

Ny tidsbokning tillsvidare

Från och med idag görs bokningen om till 2 st 9-hålsslingor för resten av säsongen. I sweetspot kommer du se vilken slinga du kan boka. 6-hål på gul slinga kommer vara tillgänglig första veckan för bokning och möjligtvis förlängas en vecka, det beror på hur fort det går för byggnationen. Information om bokning på gul slinga kommer löpande. På detta sätt får fler möjlighet att spela. Vill du spela 18-hål samma dag går det bra att boka 2 varv.
OBS!!! Tänk på att ha god marginal mellan varven om du vill boka 2 varv. Vi rekommenderar att ha minst 2 timmar och 20 minuter mellan starttiderna.

Öppettider tidsbokning:

Blå och Röd slinga:
Vardagar, 08:00-20:50
Helg, 07:00-20:50

Gul slinga:
Alla dagar, 06:00-20:50.

Greenfee 7 medlemmar:
Till dig som är Greenfee 7 medlem
I ditt medlemskap har det i år ingått 7 st 18-hålsrundor. Vi kommer att föra över dina återstående 18-hålsrundor till 9-hålsrundor. Detta gör vi manuellt i kansliet och det planeras att överföras torsdag den 29 juli. Undvik gärna att boka starttid under dagen då priser kanske inte stämmer.

Övrigt:
Hur bokningsregler och medlemskap kommer se ut till nästa säsong kan vi ännu inte svara på. Vi kommer utvärdera hur hösten fungerar och ta beslut i höst/vinter om medlemskap osv. till nästa säsong.