Resultat HusmanHagberg Golf Classic 2018

HusmanHagberg Golf Classic 2018

Stort tack till alla golfspelare ca 270 st som gjorde tävlingen HusmanHagberg Golf Classic så lyckad i lördags på Haninge Golfklubb, Årsta Slott.
Tävlingen spelades på alla klubbens 27 hål med 3 olika spelformer. Det fanns HIO Challenge hål med fina priser ifrån Sovkoncept, Cobra/Puma, Cervera och HusmanHagberg, stort tack till er!...
Det fanns hålsponsorer med fina priser ifrån Arvid Norqvist Kaffe, Enegolv, Friskis & Svettis, Golf Plaisir och Handelsbanken, stort tack till er!
VINNARE blev Josefin Hedén & Adam Sandström, stort grattis till fint resepris ifrån Golf Plaisir.
2:a blev Annelie Svanlöv & Robert Svanlöv, stort grattis till fint pris ifrån Haninge Golfklubb.
3:a blev Pontus Söderberg & Rasmus Söderberg, stort grattis till fint pris ifrån Haninge Golfklubb.
UTLOTTNINGEN AV RESAN vanns av Rune Ståhl & Simon Svahn, stort grattis till fint resepris ifrån Golf Plaisir. Vid frågor om resultaten hänvisas till Haninge Golfklubb 08-500 328 50.
Välkomna nästa års tävling då vi kryddar på tävlingen ännu mer.

Vinnarna av tävlingen.

Vinnare i utlottnigen av resa.