Resultat Söderslaget

Damerna spelade Söderslaget 2021 den 22:a augusti. Haningetriangeln har fått nytt namn och vi lägger till Nynäshamns GK som tredje lag i vår traditionella tävling där tio lag från varje klubb spelar Foursome slaggolf. Sextio taggade damer med breda leenden visade framfötterna i strålande väder och en något kylig nordvästanvind. HaningeStrand/Husby vann tävlingen, endast ett slag före Haninge GK och två slag före Nynäshamn GK. Bästa lag tog NYNGK med 75 slag tätt följt av HSGK och HGK med 76 slag. Vi gratulerar våra egna Marie Sjöstrand och Ritva Edvaldsson på tredje plats. Tack alla för en härlig golfupplevelse!

HaningeStrand/Husby tog hem bucklan och blir arrangör för Söderslaget 2022.

Marie Sjöstrand och Ritva Edvaldsson vann tredje pris genom lottning. (Samma resultat och HCP som tvåan Marie Häggström och Benthe Schelter, HaningeStrand/Husby.)

Mor och dotter, Louise och Emma Görgensén från Nynäshamn GK blev bästa lag, 75 slag och 18 i HCP.

Dags att slå ut på Röd slinga. Tre taggade lag omgivna av vår starter!