Välkomna till golfens dag den 20:e maj!

Golfens Dag 20 maj 2017

Temat för 2017 är ”Dubbelt upp”. Huvudtanken med temat är att klubbens medlemmar tar med en kompis eller familjemedlem. Vi vill signalera att det är dubbelt så roligt att dela glädjen och upplevelserna från golfen med en kompis eller familjemedlem.

Inbjudan till Golfens dag på Haninge Golfklubb

Lördagen den 20 maj mellan klockan 10.00 och 16.00 är det Golfens dag på Haninge Golfklubb. Ta med dig familj och vänner till en dag med mycket aktiviteter på slottet och Haninge golfklubb. Dagen är ett utmärkt tillfälle att introducera golfen för vänner som ännu inte börjat spela.

Under dagen kommer det vara möjligt att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Våra instruktörer och tränare finns på drivingrange, puttinggreen och juniorbanans 6-hål. Det kommer arrangeras flera roliga tävlingar för alla och finnas möjligheter att boka sig för nybörjarkurser eller att bli medlem i Haninge Golfklubb. Grillarna kommer vara tända så det kommer erbjudas mycket gott att äta. Mellan 10.00 och 15.00 kommer dessutom Cobra, Titleist och Callaway finnas på plats där du kan testa deras utrustning och inspireras inför golfsäsongen.

Detta år sker Golfens dag på Haninge Golfklubb i samarbete Targa Florio Svecia som kommer att gå i mål på Årsta slott. Targo Svecia är en av världens äldsta biltävlingar. Det första loppet 1906 kördes över 446 km på smala bergsvägar. Den svenska versionen av Targa florio Svezia innebär en tävling på 12 mil bana på kurviga, backiga asfaltsvägar i naturskön miljö på Södertörn. Alla med en klassisk sportbil eller annat intressant fordon är välkommen att delta.

Tävlingen räknar med närmare 100 startande fordon och de går i mål på Årsta slott. På slottet kommer det också finnas möjligheter att flyga med helikopter, lyssna på orkester som spelar, se uppträdande av ”Pippi Långstrump”, se hunduppvisning, rida ponny, köra radiostyrda bilar samt godisregn för barnen. Antalet besökare vid slottet beräknas bli mellan 2 000-5 000 så det kommer att vara mycket folk på klubben och slottet denna dag.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det rekordstora intresset för golf i Sverige. Årets tema är ”Dubbelt upp” där huvudtanken är att klubbens medlemmar ska ta med en kompis eller familjemedlem. Vi vill signalera att det är dubbelt så roligt att dela glädjen och upplevelserna från golfen med en kompis eller familjemedlem.

Så ta med en kompis och känn er varmt välkomna till en underbar dag på slottet och Haninge Golfklubb!