Nybörjarkurser

NYBÖRJARKURS I GOLF + MEDLEMSKAP PÅ HANINGE GOLFKLUBB ÅRSTA SLOTT

PRIS: ENDAST 1995 kr   (värde 5490 kr)

NYBÖRJARKURS I GOLF UTAN MEDLEMSKAP

PRIS: ENDAST 1495 KR

Kursen omfattar totalt 8 utbildningstimmar. Du lär dig grunderna i spelet och påbörjar resan mot det gröna kortet.
Vi följer Svenska Golfförbundets rekommenderade utbildningsplan vilket borgar för högsta kvalitet och innehåll. Kursansvarig är någon av klubbens tre duktiga tränare som alla tillhör PGA Sverige. (Professional Golfers´ Association) Läs mer på www.golf.se under spela.

I den praktiska delen av utbildningen tränar du på grundslag, närspel, bunkerslag och puttning.
I teoridelen läggs stor vikt på säkerhetsfrågor, vett och etikett på golfbanan inklusive de viktigaste golfreglerna.
Du kommer under kursen att få ”spela på riktigt” på klubbens utmanande niohålsslingor.

I kursen ingår följande:
-8 timmar utbildning                   - Lån av klubbor vid kurstillfällen                         - Teoriböcker
- Rangebollar                              - Praktiska och Teoretiska prov                           - Fadderverksamhet

I medlemskapet ingår följande:
- 9-hålsmedlemskap: fritt spel på för dagen 9-hålsbanan. (gäller 2018)
- Inför säsongen 2019 finns möjlighet till aktieägarskap (fullvärdigt medlemskap).
- Tidningen Svensk Golf.
- Medlemskap i Svenska Golfförbundet och möjlighet att spela på alla SGF-anslutna banor i Sverige.

Vid tecknande av medlemskap i Haninge GK 2019 så får man även tillgång till klubb 36.

Presentkort finns att köpa på våra nybörjarkurser!

Kursdatum för 2019 kommer i mitten av december

Kurs 1

Tid:

Tränare:    Lars Bjurström

januari  9-13

Haninge Golfhall

januari  9-13  Haninge Golfhall

Kurs 2

Tid:

Tränare:    Lars Bjurström

februari  9-13

Haninge Golfhall

februari  9-13  Haninge Golfhall

Anmällan via mail till, lars.bjurstrom@pgasweden.com

Ange namn, personnr, adress och telefonnr

Hittar ni ingen nybörjarkurs som passar er med datum så hör av er så kan ni gå kursen privat.

lars.bjurstrom@pgasweden.com

Anmällan via mail till, lars.bjurstrom@pgasweden.com