Nybörjarkurser

NYBÖRJARKURS

PRIS: ENDAST 1495 KR

Kurs med Fria rangebollar hela 2020 på drivingrangen 1995 kr. UNIKT ERBJUDANDE!

Kursen omfattar totalt 8 utbildningstimmar. Du lär dig grunderna i spelet och påbörjar resan mot det gröna kortet.
Vi följer Svenska Golfförbundets rekommenderade utbildningsplan vilket borgar för högsta kvalitet och innehåll. Kursansvarig är någon av klubbens tre duktiga tränare som alla tillhör PGA Sverige. (Professional Golfers´ Association) Läs mer på www.golf.se under spela.

I den praktiska delen av utbildningen tränar du på grundslag, närspel, bunkerslag och puttning.
I teoridelen läggs stor vikt på säkerhetsfrågor, vett och etikett på golfbanan inklusive de viktigaste golfreglerna.

I kursen ingår följande:
-8 timmar utbildning                   - Lån av klubbor vid kurstillfällen                         - Teoriböcker
- Rangebollar                              - Praktiska och Teoretiska prov                           - Fadderverksamhet

Presentkort finns att köpa på våra nybörjarkurser!

Kursdatum 2020

Max 10 personer

KURS 1

2-3 MAJ