Nybörjarkurser

NYBÖRJARKURS I GOLF + MEDLEMSKAP PÅ HANINGE GOLFKLUBB ÅRSTA SLOTT

PRIS: ENDAST 1995kr

Kursen omfattar totalt 8 utbildningstimmar. Du lär dig grunderna i spelet och påbörjar resan mot det gröna kortet.
Vi följer Svenska Golfförbundets rekommenderade utbildningsplan vilket borgar för högsta kvalitet och innehåll. Kursansvarig är någon av klubbens tre duktiga tränare som alla tillhör PGA Sverige. (Professional Golfers´ Association) Läs mer på www.golf.se under spela.

I den praktiska delen av utbildningen tränar du på grundslag, närspel, bunkerslag och puttning.
I teoridelen läggs stor vikt på säkerhetsfrågor, vett och etikett på golfbanan inklusive de viktigaste golfreglerna.
Du kommer under kursen att få ”spela på riktigt” på klubbens utmanande niohålsslingor.

I kursen ingår följande:
-8 timmar utbildning                   - Lån av klubbor vid kurstillfällen                         - Teoriböcker
- Rangebollar                              - Praktiska och Teoretiska prov                           - Fadderverksamhet

I medlemskapet ingår följande:
- 9-hålsmedlemskap: fritt spel på för dagen 9-hålsbanan. (gäller 2017)
- Inför säsongen 2018 finns möjlighet till aktieägarskap (fullvärdigt medlemskap).
- Tidningen Svensk Golf.
- Medlemskap i Svenska Golfförbundet och möjlighet att spela på alla SGF-anslutna banor i Sverige.

Presentkort finns att köpa på våra nybörjarkurser!

Kursdatum 2017

Kurs 10

Tid:

Tränare:    Lars Bjurström

9 september  9-13

Haninge Golfklubb

10 september  9-13

Haninge Golfklubb

Anmällan via mail till, lars.bjurstrom@pgasweden.com

Ange namn, personnr, adress och telefonnr

Hittar ni ingen nybörjarkurs som passar er med datum så hör av er så kan ni gå kursen privat.

lars.bjurstrom@pgasweden.com