Våra tränare

Lars Bjurström

PRO

Lars Bjurström
Lars är 33 år gammal och uppvuxen i Norrköping där han tidigt började spela golf. Han blev snabbt biten och tävlade på elitnivå. De senaste åren har han varit golfinstruktör på Landeryds GK i Linköping.

Lars är medlem i PGA sedan 2002 och har idag kategorin Club Professional. Han har gått högre tränarutbildningen samt TPI-utbildningen. Lars är väldigt intresserad av golfsvingen och fascineras av hur elever med små enkla medel kan få ett avsevärt förbättrat spel.

Namn: Lars Bjurström
Ålder: 33 år
Familj: Sambo Åsa
Jag bor i: Stockholm
Började spela golf: 1994
Favoritbana: Old Portmarnock
Viktigaste klubban i bagen: Puttern
Favorit musik: Blandat
Favorit mat: Italiensk
Favorit lag: IFK Norrköping
Tränarfilosofi: Allt börjar med ett bra grepp och en bra uppställning.

Dennis Edlund

PRO

Dennis Edlund

Dennis är 50 år och har de senaste 13 åren jobbat som tränare för både nybörjare och elitspelare. Innan dess spelade han 15 år på tourer runt om ivärlden. Fjärde platsen på Scandinavian Masters 2001 är det roligaste minnet. Ett par andraplatser på Europatouren och fem segrar på Challenge touren är annars de bästa meriterna.

Namn: Dennis Edlund
Ålder: 50 år
Familj: Sambo Eva, Josefine (91) & Julia (94)
Jag bor i: Trångsund
Började spela golf: 1977
Favoritbana: Loch Lomond
Viktigaste klubban i bagen: Drivern (de andra funkar alltid)
Favorit musik: Rock
Favorit mat: Grillat
Favorit lag: SSK
Tränarfilosofi: Låt klubban göra jobbet

Dan Lundmark

Fysträning & Hälsa

Danne är 45 år och har varit verksam Physiopractor sedan 1994 och arbetar med Applied kinesiology (tillämpad rörelselära) och Applied physiology (tillämpad fysiologi) Till vardags arbetar jag med manuella behandlingar för att återställa full funktion i leder och muskler, funktionsanalyser av rörelser i ett stort antal olika idrotter, samt behandlingar och åtgärder inom kost och träning och nutritionsmedicin, föreläser och utbildar i ovanstående ämnen för privatpersoner föreningar och företag.

Älskar utmaningen i golf för dess komplexa rörelser samt att få vistas i en härlig miljö på golfbanan.

Har även varit på högsta elitnivå inom triathlon och är i stort behov av att röra mig!

Namn: Dan Lundmark
Ålder: 45 år
Familj: Sambo Linda och barnen Oliver och Nova
Jag bor i: Haninge
Började spela golf: 2003 - 2005 sen ett uppehåll till 2015 och spelar gärna sen dess!
Favoritbana: Har inte hunnit utforska så många ännu,
Viktigaste klubban i bagen: Drivern (de andra funkar alltid)
Favorit musik: Lyssnar på väldigt olika typer av musik beroende på vilket humör jag är på, använder gärna musik för att komma i bra feeling…
Favorit mat: Powermeals enkla rätter som gör mig pigg!
Favorit lag: Hammarby, dock mest för att jag var aktiv spelare där som junior.
Tränarfilosofi: Du skall låta kraften komma in i kroppen när du tränar!