Golfveckan

Golfhäftet Trophy

• Partävling, Grensome, poängbogey, 6 utslag per spelare, shotgunstart 09:00
  • Lagets gemensamma spelhandicap är summen av följande: Spelaren med lägst hcp reduceras till 60% och spelaren med högst hcp reduceras till 40%.
  • Högsta hcp som får tillgodoräknas är 36, EGA-exakt tävlinghandicap krävs.
  • Tävlingen är öppen för alla födda 1999 eller tidigare, yngre spelare får spela tillsammans med förälder eller vårdnadshavare i laget.
  • Du får delta i hur många deltävlingar du vill och byta spelpartner hur ofta du vill, men spelare till finalen på Bro Hof skall vara samma personer som vann i deltävlingen.
  • Samtliga deltagare får en goodiebag med en måltidsbar från Itrim, peggar från Nikon och vår egen tidning, Trophy Magazine
  • Tävlingsavgiften är 150 kr för dig med Golfhäftet och 200 kr för övriga.
  • Vinnarparet i varje deltävling får spela final den 17/7 på The Stadium Course på Bro Hof Slott GC.
  • Vid 70 eller fler par får även paret som blev 2a åka till Bro Hof i samband med finalen och spela Stadium Course den 18/7
  • Stort prisbord där minst 15% av deltagarna får pris.
  • Max antal är 72 lag

Adam & Eva

Ansv: Damkommittén

Par tävling (herre & dam)

Irish greensome

Kanonstart 12.00

Från 18:00 Räkfrossa exkl. dryck.

Prisutdelning i samband med maten. Pris: 300: -/deltagare inkl. räkfrossa

Max startande, 72 par.

Endast matgäst 150:-/person

Toyota Hybrid Cup

Singel tävling, Poäng, EGA (exakt tävlingshandicap krävs)

A-B-C Klass.

Sponsor: Toyota

Kanonstart Kl. 08:00

Pris 250: -/deltagare.

Prisutdelning direkt efter tävling.

Max startande, 108 personer

Barncancerfonden

Ingen tävling

Vi kommer att ha bokningen öppen för denna dag. Men vi kommer att ta en startavgift för alla som spelar denna dag, 100kr. Denna peng kommer att skänkas till barncancerfonden.

Hjärtligt välkomna!

Länna Sport Golf Open

18-hålstävling Slag golf

2 herrklasser +8 – 15,0 & 15,1 – 36,0

1 damklass   +8 – 36,0

Kanonstart fredag kl. 08,00

Pris 250: -/deltagare

Prisutdelning c:a kl. 15,00

Max startande 134

HusmanHagberg Golf Classic

Närmast hål-tävling, längsta drive-tävling, närmast rep-tävling med mera…..

I samarbete med mäklarföretaget HusmanHagberg Haninge/Västerhaninge anordnar vi en Greensome tävling för 2-manna lag Lördagen den 1 Juli.

Prisbordet serverar ett bruttovärde på över 50 000 kronor med bl.a. 2 utlandsvistelser, 1 för vinnande lag och 1 utlottning för alla spelande lag till Bulgarien med direktflyg Stockholm – Varna tur och retur,7 nätter på Thracian Cliffs Beach & Golf Resort med frukost boende, del i dubbelrum, 6 middagar, 6 greenfee på Thracian Cliff golf Club, transport flygplats / hotell, transport hotell / golfbana. (pristagarna, lag måste vara på plats, om ej går priset till nästa pristagare/lag, för att deltaga i utlottningen måste båda lagspelarna vara på plats och även lämnat sina bägge e-post adresser på score kortet). Se och läs mer här: http://www.golfeen.se/Golf.aspx?code=280

Utöver ovan finns det fina priser för bl.a. följande kategorier: närmast hål-tävling, längsta drive-tävling, närmast rep-tävling samt massa andra roliga aktiviteter med mera.

Datum: Lördag 1 Juli 2017
Start: 11:00, Kanonstart
Spelform: Greensome 2-mannalag
Max antal: 108 Lag (216 personer)
Tävlingsavgift: 300 kr per person (600 kr per lag). endast matgäst 150:- / person
Tävlingsgreenfee:  200kr (Haninge Golfklubbs medlemmar betalar greenfee enligt klubbens medlemsregler)
Öppen för: Alla klubbar, max hcp 36.
EGA Exakt Tävlingshandicap krävs, åldersgräns 18 år, spel i lag med målsman tillåtet om man är under 18 år.
Anmälan: Senast onsdagen den 28e juni via Min Golf eller receptionen (lag). Först till kvarn gäller.
Frågor: Kontakta receptionen 08-500 328 50 eller Tävlingsledaren