Custom Fitting

Svingstudio

På Haninge GK så finns en av Sveriges finaste och modernaste svingstudios, kom förbi på en kopp kaffe eller säg HEJ.

I vår studio arbetar vi med TrackMan 4 marknadens mest avancerade analysverktyg.
Vi har också tillgång till många olika träningshjälpmedel. I samma lokal som studion ligger vår verkstad där vi reparerar klubbor, byter grepp och justerar loft/lie. 

Trackman är ett fantastiskt verktyg när det gäller att prova ut utrustning. Denna dopplerradar mäter bollens flykt och b.la klubbhuvudets position i träffögonblicket och får där fram en massa parametrar som exempelvis klubbhuvudets hastighet, spin, bollens hastighet, infallsvinkel, svingspår, kvaliten på bollträffen mm. 
Under lektionsgivning är den också ett perfekt hjälpmedel och inte minst för att kunna se hur svingen utvecklas och för att kunna få feedback på ett bra sätt. Vi har också tillgång till många träningshjälpmedel och vi filmar våra elever då det behövs.

 

 

Custom Fitting -

DU ÄR INTE som andra golfare - därför ska du inte ha samma utrustning som andra golfare.

Vår metod bygger på en kombination av mätdata och ett tränat öga. Resultatet blir skräddarsydda klubbor efter dina naturliga förutsättningar. I dina händer får du en optimerad produkt med rätt klubbhuvud, lie, loft, skaft, skaftlängd, skaftstyvhet, grepp, greppstorlek och inte minst SET UP. Hur många klubbor ska du ha i din bag och vilka typer av klubbor. 

Vi har fullt testsortiment från Cobra och Callaway.

Vill du boka en Custom Fitting?

Kontakta Adam Adolfsson  adam.adolfsson@pgasweden.golf     Mobil: 076-945 63 89