Damsektionen

Elin Wik-Ogenstedt
Tjej & Damsektionen
Marie-Louise Hanning
Tjej & Damsektionen
Lotta Andersson
Tjej & Damsektionen
Kirsi Svensson
Tjej & Damsektionen
Ingrid Björnefeldt
Tjej & Damsektionen
Sirpa Salin
Tjej & Damsektionen
Helena Cornell
Tjej & Damsektionen

Tjej & Damsektionen

 

Tjej & Damsektionen värnar om gott kamratskap och sammanhållning bland tjejer och damer som är medlemmar i klubben. Målsättningen är att få så många kvinnor som möjligt till ett aktivt medlemskap.

 

Tillsammans skapar vi ett Birdieträd
När du lyckats få en Birdie hänger du upp den i ”trädet” som finns i damernas omklädningsrum. Den lilla pappersfågeln tar du från påsen på anslagstavlan i samma rum. Glöm inte att också anteckna på listan: vem, var och när. När säsongen är slut kommer du att belönas.

Torsdagsgolf

 

Vår torsdagsgolf är ett populärt sätt att umgås och träffa andra golfande tjejer och damer. Under golfsäsongen ses vi på torsdagarna med starttider från 17.30 och spelar 9-hål. Anmälan sker i förväg via MinGolf. Du kan delta i kvällens tävling eller bara gå med och slå utom tävlan om du föredrar det.

Vi spelar alla möjliga och roliga former av tävlingar. Avgiften, 30 kr swishas eller betalas kontant vid ankomst. Pengarna går oavkortat till priser och annat trevligt som damsektionen arrangerar under säsongen. Efter rundan fikar vi tillsammans på Golferian. När alla bollar kommit in utses kvällens vinnare. 

Vi spelar samtliga torsdagar från 11 maj till 7 september förutom 18/5, 15/6, 22/6 och 6/7.

Nationell Damdag

 

Torsdagen den 15 juni från kl 10 bjuder vi in till Nationell Damdag på Haninge GK. Tävlingsformen är Bästboll, 2-mannalag över 18 hål. Alla Damer, även från andra klubbar, födda 2005 eller tidigare är välkomna att delta. Det finns en A och B-klass med högsta tillåtna hcp 36. Båda spelarna i laget måste ha minst fyra ronder registrerade sedan 2021.

Startavgift 100 kr och halv ordinarie GF betalas före start. Anmälan sker parvis via mingolf och är bindande efter den 9 juni kl 17.00. Startlistan publiceras på www.golf.se den 12 juni.

Resor

 

I slutet av varje säsong arrangerar damsektionen en weekendresa till någon närbelägen golfbana med övernattningsmöjligheter. Programmet för resan brukar presenteras i början av säsongen och innehålla två dagars golfspel, övernattning lördag till söndag, gemensam middag dag ett och lunch med prisutdelning dag två. Resa till och från sker med egen bil. 

 

Planeringen av resan pågår för fullt för helgen den 9-10 september så notera detta redan nu i din kalender. Vi återkommer med detaljerna och hoppas att du vill följa med

Inbjudan Till Årets Resa (Damsektionen)