Veteranerna

Boka Starttid

På knappen nedan kan du boka din starttid till onsdagsgolfen.

Boka starttid

Sällskapet veteranerna

Sällskapet Veteranerna bildades 1992. Syftet är att träffa likasinnade och jämnåriga för att ha en trevlig stund i samband med golfspelet. Mottot är att driva en verksamhet så informell som möjligt utan att göra avkall på viss form av ordning och reda. Från det år dam fyller 55 och herr 60 är man kvalificerad och är medlem i Veteranerna och kan delta i sällskapets aktiviteter. Antalet medlemmar i Haninge GK som därmed kan delta har ökat år för år och exempelvis är nu antalet medlemmar över 65 år drygt 600 st från cirka 400 år 2000. Viktig del av verksamheten är onsdagstävlingarna som har reserverad starttid på förmiddagen. Vi har även ett lagspelsutbyte med grannklubbarna - Haningestrand, Husby och Nynäshamn - och vi deltar även i Golfförbundets seriesystem med lag i D60 - D70- H60 - H70 - H75 - H80.