Nyhetsbrev 2022-03-15

Nyhetsbrev 2022-03-15

Publicerat: 2022-03-21 11:35 - Skrivet av Linus Carlsson

Hej alla medlemmar,


Hoppas ni alla mår bra och som vi längtar till säsongsstart. Vädret har verkligen bjudit på vårkänsla sista tiden och vi hoppas det fortsätter! Tyvärr är det fortfarande minusgrader på nätterna. För att få tjälen att släppa behöver vi ha plusgrader dygnet runt i minst en vecka.

 

Öppning av bana/range
Vi har ännu inte satt något datum på när banan och rangen ska öppna. Vi kommer att gå ut med information så fort vi har ett öppningsdatum, det är tyvärr fortfarande mycket tjäle kvar.
 
Byggnation
David tillsammans med banbyggarna kommer tillbaka nu i slutet av mars/början av april och fortsätter på gul slinga.
Det som är kvar att göra är:
- Hål 11, bevattning, bunker, område innan nya stenbelagda diket.
- Hål 6, tee och greenområde.
- Hål 7, tee och greenområde.
- Hål 8, tee, greenområde, fairwaybunker.
- Hål 9
Arbetet räknas ta drygt en månad.
Planen är att under sommaren underhålla och låta gul slinga växa till sig så att den är redo att öppna i augusti. Samtidigt som man öppnar den gula slingan kommer den röda slingan att stängas för ombyggnation.

 

Bokning 2022
Vi kommer att ha en 18-hålsbokning i Sweetspot under hela säsongen.
 
Haninge Golfshop by Golfverket
Shop & reception kommer i år att drivas av Adam Adolfsson och Johanna Carlsson under sitt varumärke Golfverket. Klubben har valt att flytta tillbaka shopen till flygeln där vi hade den tidigare. Mer information om shopen kommer upp på hemsidan närmare säsongsstart.

Kiosken "Lilla kök & bar
Vi har tillsammans med Fohpa Invest kommit överens om att kiosken går tillbaka till oss på Haninge GK. 
Vi återkommer med mer information under april.

 

Hemsida
I slutet på mars kommer vi att lansera en ny hemsida som vi tycker har ett mer användarvänligt utseende både i dator och telefon. 
 
Aktier
Under vintern har vi lagt mycket tid på att hitta aktieägare som inte spelar golf på Haninge GK längre eller till och med slutat spela golf. Aktierna är en viktigt del för både er medlemmar men även för oss som bolag att få ordning på, så att vi kan säkra upp hur många som kommer att spela hos oss från år till år och på så sätt säkra klubbens framtida intäkter. Vi gick ut med ett brev i höstas angående aktierna som handlade om att från säsongen 2023 kommer det vara krav för seniorer att äga en aktie kopplat med spelbevis eller möjligen hyra ett spelbevis av en aktieägare.

Saknar du aktie och önskar köpa så finns det nu till salu på vår hemsida. 

Arbetet med att hitta aktier/aktieägare som inte spelar golf hos oss på Haninge GK kommer att fortgå under hela 2022.