Spela

Sweetspot

Boka starttid

Hos oss bokar du din starttid via Sweetspot. Klicka på knappen nedan för att öppna bokningsfönstret hos Sweetspot.

Boka starttid Hitta hit Väder

Greenfee

Vi tillämpar dynamisk prissättning, priset avgörs av både när på säsongen det är och vilken tid på dagen du vill spela. Aktuella priser syns i vårt bokningssystem Sweetspot. Juniorer har alltid halva priset på aktuell greenfee.

Gäst till medlem

Som gäst till medlem ger vi 20% rabatt på det aktuella priset för den starttid som ni väljer att boka.

Introduktionskort

Personer med introduktionskort utfärdade av SGF, GAF, PGA, SGF eller NGU är välkomna att besöka vår anläggning i studiesyfte och nyttja sitt introduktionskort för fritt spel en gång per år. Kontakta kansliet skriftligen, info@haningegk.se, minst en dag före den dag du vill spela.

Hyra

Hos oss kan du hyra golfbil, vagn, elektrisk trehjuling och golfklubbor.

Golfbil

Kontakta receptionen för bokning av golfbil
Gäst - 450 kr per rond
Medlem - 350 kr per rond

Vagn

Skaft hämtas och lämnas i receptionen.
Gäst och medlem - 50 kr

Elektrisk trehjuling (Kommer i Juni)

Våra elektriska trehjulingar låses upp med en app. Instruktioner finns att hämta på trehjulingen.  Upplåsningskostnad - 50 kr, därefter 20 kr per påbörjad timma.

Klubbor

Önskar du hyra ett golf-set, kontakta oss i förväg på 08 500 328 50.

Bokningsregler

Avbokning

För att få full återbetalning måste avbokning ske senast 3 timmar före bokad starttid.

• Medlem som inte kommer till sin bokade starttid eller missar att ankomstregistrera sig kommer att få en faktura på 200 kr för ”no show”. Pengarna går oavkortat till vår juniorverksamhet.
  • Greenfeegäst som inte kommer till sin bokade starttid eller missar att ankomstregistrera sig kommer att få en faktura på aktuell greenfee samt 200 kr för ”no show”. Pengarna går oavkortat till vår juniorverksamhet.

Ankomstregistrering

• Ankomstregistrering görs i receptionen eller via appen Sweetspot. Du kan endast ankomstregistrera dig själv.
  • Samtliga spelare i bollen måste ankomstregistrera sig.
Bokningsregler Lokala Regler

Baninformation

Haninge Golfklubb bildades 1983. Idag har vi totalt 27 hål, varav 18 sträcker sig i ett lummigt parklandskap och 9 i ett öppet landskap. Vi har även en korthålsbana med 9 hål samt flera träningsområden, bland annat en drivingrange med 42 utslagsplatser.

Under 1984-1985 byggdes de första 18-hålen, en mästerskapsbana med Jan Sederholm som arkitekt. 1991 kompletterades anläggningen med ytterligare 9 hål ritade av Carl-Edvard Montgomery.

18-hålsbanan

Haninge Golfklubb genomför sedan augusti 2021, tillsammans med banarkitekten Christian Lundin, en ombyggnation av 18-hål över en tid av två år. Det första året byggs 8 hål om och det andra året, dvs hösten 2022 och våren 2023, resterande 10 hål.

9-hålsbanan

Under säsongerna 2022 och 2023, när vi bygger om vår 18-hålsbana, kommer vår 9-hålsbana att fungera som en del i 18-hålsbanan. Under denna period går det därför inte att boka 9 hål.

Träningsområden Slopetabell/Banguide

Boende

Boende/Husbil/Båtplats

Vi samarbetar med tre olika boenden, två hotell och ett vandrarhem. Horsfjärdens vandrarhem ligger 10 minuters gångavstånd från golfklubben. Hotell Quality Winn ligger centralt i Haninge vid pendeltågsstationen och hotell Rival ligger på Södermalm, i Stockholm city.

Vi har 10st ställplatser för husbil och husvagn, samtliga utrustad med laddstolpe. Vi kan också erbjuda 4 båtplatser i närheten av golfklubben. Bokning av dessa sker via mail till info@haningegk.se.

Se mer om boende